Om Camilla J. Redovisning AB

Camilla J Redovisning AB smJag älskar mitt arbete inom bokföring!

Bokföring har alltid tilltalat mig. Redan efter en termin på ekonomisk linje på gymnasiet, 16 år gammal, tog jag bredvid studierna mitt första bokföringsuppdrag. Vid 30 års ålder arbetade jag som ekonomiansvarig på ett företag, men kände en dag att jag ville prova på något nytt.

Fil mag i fysik och matematik

Jag sade upp mig, läste in naturvetenskaplig linje och började läsa matematik vid Universitetet i Lund. Detta resulterade i en filosofie magisterexamen med huvudämne fysik och gymnasielärarexamen i matematik och fysik vilket jag fick möjligheten att arbeta med i Stockholm.

Jag valde 2008 att återigen starta upp med ekonomin. Jag återvände till bokföringsböckerna och har sedan dess arbetat på revisionsbyråer.

Redovisningsbyrå i Eslöv

Med gediget kunnande och stor erfarenhet inom ekonomi och redovisning startar jag nu 2016 upp en egen redovisningsbyrå här i Eslöv, Camilla J. Redovisning AB.

Auktoriserad redovisningskonsult

Jag är Auktoriserad redovisningskonsult hos SRF-konsulterna vilket borgar för er trygghet som kund hos mig.

Här finner ni mina tjänster, som omfattar allt från bokföring och årsbokslut/ årsredovisningar till lönehantering och inkomstdeklaraton.

Varmt välkomna!

  • Tel: 0707 450 358

Auktoriserad redovisningskonsult

Jag, Camilla Johansson, är auktoriserad redovisningskonsult hos SRF-konsulterna vilket innebär att ni som kund kan känna er helt trygga med att lämna er redovisning i mina händer.

Vi är Auktoriserad Redovisningskonsult hos SRF-konsult
Auktoriserade redovisningskonsulter

Förbundet ställer krav på bland annat ansvarsförsäkring och fortbildning vilket är en garanti för att ni i mig har en seriös samarbetspartner.

Camilla J. Redovisning Logo

Camilla J. Redovisning AB
Solvägen 46
241 31 ESLÖV

0707 450 358

facebook
googleplus